Wie wint de Paswerk Prijs 2014?

 In Nieuws

De finale met prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het regionale arbeidsmarktevenement ‘Samen naar werk!’ op maandagmiddag 27 oktober in Haarlem. Speciale gast bij dit evenement is staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale zaken & werkgelegenheid. Na de bekendmaking van de winnaar door juryvoorzitter Wiegert Mulder zal de Paswerk Prijs worden uitgereikt door de staatssecretaris. Meer informatie en aanmelden voor dit evenement via de speciale website www.samennaarwerk.com (niet .nl).

Het doel van de Paswerk Prijs is het stimuleren van werkgevers om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in zoveel mogelijk reguliere functies aan het werk te helpen. De prijs wordt voor de achtste keer uitgereikt aan het bedrijf dat of de instelling die het meest toonaangevend is in zijn inzet hiervoor. De drie finalisten vervullen een voorbeeldfunctie voor andere werkgevers.

Paswerk is de sociale onderneming van de vijf gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland: Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede-Spaarnwoude, Heemstede en Zandvoort.
Er werken bij Paswerk zo’n 1.000 mensen die op eigen kracht niet zo gemakkelijk een passende job bij een reguliere werkgever kunnen vinden. De Participatiewet per 1 januari
2015, het Sociaal Akkoord 2013 en de toekomstige krapte op de arbeidsmarkt
stimuleren werkgevers om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Paswerk kan en wil hierin een proactieve en uitdagende rol vervullen van arbeidsfit maken, bemiddelen en begeleiden.

Meer algemene informatie over Paswerk is te vinden op www.paswerk.nl.
Vragen neem contact op met:
Rob Wieleman,
06-14319409 rob.wieleman@paswerk.nl
 

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken