Treasury365 geeft bedrijven grip op hun geld in onzekere tijden

 In

Momenteel wordt de economie hard geraakt en hebben we te maken met
de ene onzekerheid na de andere. Ondernemers moeten sneller kunnen
handelen dan ooit waarbij een goede prognose van de liquiditeit vaak
essentieel is.

Treasury specialist Ilfa helpt als eerste, en enige AFM vergunde organisatie,
mkb(+) bedrijven grip op hun geld te houden. Dat doen ze met Treasury365,
een hybride dienstverlening die zowel online als fysiek hulp biedt bij treasury
vraagstukken.

Treasury is ook zonder een wereldwijde pandemie en brexit een complexe aangelegenheid. Het managen van liquiditeiten, werkkapitaal, renterisico, valuta’s en bankrelaties neemt veel tijd in beslag. Grote bedrijven hebben daar vaak een treasurer voor in dienst, maar bij kleinere mkb(+) of familiebedrijven
wordt het er vaak ‘bij gedaan’ door de controller, CFO of DGA zelf. Maar juist in deze turbulente tijden geeft een goede invulling van de treasury functie financiers en andere stakeholders het comfort dat het bedrijf de boel op orde heeft.

Met Treasury365 helpt Ilfa ondernemers met gedegen treasury zonder dat hiervoor een dure full time kracht hoeft te worden aangenomen. Dankzij de hybride opzet kunnen ze enerzijds beschikken over een online omgeving waar ze zelf liquiditeitsprognoses en rapportages kunnen maken, anderzijds krijgen
ze toegang tot het netwerk en de kennis van Ilfa. Tevens kunnen ze rekenen op persoonlijk advies en ondersteuning van een vaste Ilfa treasurer.

Ontwikkeling van geldstromen nu en in de toekomst
De applicatie binnen Treasury365 stelt bedrijven in staat alles wat geldstromen genereert vast te leggen. Op deze manier kunnen ze dezestromen analyseren en bekijken hoe ze zich ontwikkelen in de toekomst. Door de risico managementmodule van het systeem aan te zetten kunnen ook valuta en rente-exposures beheerd worden. De rapportages van Treasury365 zijn bovendien op elk moment van de dag op elk device in te zien, waar dan ook ter wereld.

Arnoud Doornbos, director Marketing & Sales bij Ilfa: “U wilt een realistische benadering van uw cashflow. Hierdoor heeft u een goed beeld van uw kredietbehoefte. Met Treasury365 is dat gemakkelijk in te stellen. Treasury365 geeft elke MKB’er professionele liquiditeiten prognose. Als MKB’er
moet u tijdig kunnen handelen, zeker in onzekere tijden. Met Treasury365 biedt Ilfa MKB-bedrijven DE helpende hand om in no-time een up-and-running treasury te hebben inclusief een professionele liquiditeitsprognose. Zo bent u goed voorbereid voor een gesprek met uw bank over de (her)financiering van uw bedrijf”.

Met Treasury365 biedt Ilfa haar tools en expertise aan in een (flexibele) abonnementsvorm. Zo kan iedere MKB’er beschikken over een gedegen treasury en zorgen we samen voor optimaal comfort.

Informatie:
https://treasury.ilfa.nl
Tel: 06 8394 1699

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken