Introductie

De voordelen van een MKB-Haarlem lidmaatschap voor u op een rij:

MKB-Nederland
MKB-Haarlem is de lokale partner van MKB-Nederland. MKB-Nederland laat uw stem horen bij politiek Den Haag, bij gemeenten en in Brussel. MKB-Nederland is onze en daarmee uw partner en spreekbuis richting de overheid. Zij maken zich dagelijks hard voor meer ruimte voor ondernemerschap. Lid worden van MKB-Haarlem betekent dus automatisch dat uw stem ook buiten de stadsgrenzen van Haarlem gehoord kan worden!

MKB-Haarlem en een optimaal ondernemersklimaat
MKB-Haarlem staat midden in de Haarlemse samenleving en zit aan tafel met alle belangrijke partijen in de stad. Verder vertegenwoordigt MKB-Haarlem het Haarlemse geluid binnen MKB-Nederland en in de landelijke media en politiek. Dit doen we om invloed te kunnen uitoefenen bij belangrijke kwesties, zodat ondernemers in Haarlem optimaal kunnen presteren. Kijk op https://www.mkb-haarlem.nl/lobby/ voor de lobbyspeerpunten van MKB-Haarlem. Als u lid wordt steunt u ons in onze lobby en investeert u feitelijk in uw eigen bedrijf.

Evenementen & bijeenkomsten
MKB-Haarlem organiseert jaarlijks meerdere masterclasses, evenementen en informatieve bijeenkomsten waaraan u gratis kunt deelnemen. Het grootste jaarlijkse landelijke evenement, waar leden gratis aan kunnen deelnemen, is de Week van de Ondernemer in Utrecht. Dit event vindt plaats in april en heeft een uitrol met regionale Ondernemerscongressen door heel Nederland, ook bij u in de buurt. Bekijk hier de lokale evenementen.

Handige tools en gratis publiciteit
Als lid van MKB-Haarlem kunt u gratis gebruik maken van MijnMKB. MijnMKB is het gebruikersportaal  dat ondersteuning biedt op het terrein van ondernemerschap. Ondernemers kunnen hier relevante publicaties en producten downloaden, scans uitvoeren om hun bedrijf door te lichten en de daaruit volgende to-do’s bekijken en uitvoeren. Maak direct uw eigen profiel aan op: www.mijnmkb.nl.

Nieuwe leden kunnen ook eenmalig een gratis advertentie plaatsen in het Haarlems Nieuwsblad t.w.v. € 150,- (formaat van de advertentie is 13cm breed en 9cm hoog). De advertentie wordt in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Spaarndam geplaatst. De advertentie wordt in een raamwerk gezet met het logo van MKB-Haarlem.

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap kost € 200,- (excl. btw, fiscaal aftrekbaar) per kalenderjaar. Wordt u gedurende het jaar lid dan wordt de contributie naar rato verrekend tot maximaal de helft van het lidmaatschap. Het lidmaatschap loopt per heel kalenderjaar en kan opgezegd worden uiterlijk 1 maand voor het aflopen van het lopende kalenderjaar. En maakt u als lid iemand anders lid, dan krijgt u korting op uw eigen lidmaatschap!

Hoe kunt u zich aanmelden als lid?
Aanmelden als lid van MKB-Haarlem gaat heel eenvoudig! Klik hier voor het inschrijfformulier.

Is MKB-Haarlem ook voor niet-leden?
De toegang voor onze evenementen zijn 2x GRATIS. Vervolgens kunt U daarna als lid of als partner van MKB-Haarlem de bijeenkomsten GRATIS blijven bezoeken.

Met een MKB-Haarlem lidmaatschap krijgt u dus:

Gratis toegang tot MKB Events en Masterclasses. 

Een gratis uitnodiging voor de Week van de Ondernemer t.w.v. € 250,-. Het ondernemerscongres van het jaar.

Dari Gunung Bedrijfsmassage

De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van MijnMKB. MijnMKB is het gebruikersportaal  dat ondersteuning biedt op het terrein van ondernemerschap. Ondernemers kunnen hier relevante publicaties en producten downloaden, scans uitvoeren om hun bedrijf door te lichten en de daaruit volgende to-do’s bekijken en uitvoeren. Maak direct uw eigen profiel aan op: www.mijnmkb.nl.

De mogelijkheid om eenmalig een gratis advertentie plaatsen in het Haarlems Nieuwsblad t.w.v. € 150,- (formaat van de advertentie is 13cm breed en 9cm hoog). De advertentie wordt in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Spaarndam geplaatst.
De advertentie wordt in een raamwerk gezet met het logo van MKB-Haarlem.

Leden van MKB Haarlem krijgen 15% korting op het uurtarief bij een stoelmassage van Dari Gunung.

 

NU LID WORDEN!

Start met typen en druk op enter om te zoeken