Volop actie in de Week van het Werk

 In Nieuws
weekvanhetwerk2019

In de eerste week van oktober vindt in Zuid-Kennemerland en IJmond de Week van het Werk plaats. Het is de tweede keer dat het evenement wordt georganiseerd. Het doel van de actieweek is om zoveel mogelijk werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen.

Tijdens de Week van het werk worden op 1, 2 en 3 oktober zes bijeenkomsten georganiseerd. Deze bieden volop mogelijkheden voor kennismaking, oriëntatie op werk, informatie over kansen en mogelijkheden voor werkzoekenden en werkgevers en het maken van (vervolg)afspraken.

Steuntje in de rug
Tijdens de bijeenkomsten is speciale aandacht voor werkzoekenden die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om (weer) aan de slag te komen. Het zijn werkzoekenden die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt, vanwege bijvoorbeeld hun leeftijd, een arbeidsbeperking of omdat zij statushouder zijn.

Participatieprijs
De Week van het Werk wordt in Haarlem afgesloten met de uitreiking van de Participatieprijs werkgevers. Deze prijs gaat uit naar een werkgever in de regio Zuid-Kennemerland, die zich op een bijzondere wijze heeft ingespannen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. MEO Haarlem, Record Industry en Newasco Van Houten zijn de drie finalisten. De winnaar van vorig jaar was Vos Supermarkten.

De Week van het Werk is een initiatief van WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP). Het WSP is een samenwerking tussen UWV, IJmond Werkt! en Pasmatch Personeelsdiensten. Een overzicht van de activiteiten in de Week van het Werk vindt u op onze website.

Diana Hermans, IJmond Werkt!
Edwin Coerver, UWV
Mark Rozekrans, Pasmatch

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Uitnodiging Top 100 Helden van de Wil