Werkgevers willen Kennemerland schuldenvrij

 In Nieuws
Uitnodiging Top 100 Helden van de Wil

Minstens 20 procent van de inwoners van de regio Kennemerland-Zuid heeft problematische schulden. Werkgevers uit deze regio komen in actie om daar een einde aan te maken. De aftrap is tijdens de Haarlem Top 100 bijeenkomst van maandag 14 oktober. 

Met dit evenement wordt aandacht gevraagd voor de schuldenproblematiek van particulieren in Kennemerland-Zuid. Vaak zijn het mensen die een mooi leven lijken te hebben, maar die door hun steeds groter wordende schuldenlast verstrikt raken in een  moeras van incassobureaus, loonbeslag en instanties. En de werkgever is vaak de eerste die signalen over financiële problemen opvangt en met de consequenties wordt geconfronteerd.

Initiatiefnemer van deze actie is Helden van De Wil, een landelijke stichting die ondernemers, burgers en overheid met elkaar in contact brengt om op lokaal niveau de schuldenproblematiek op te lossen. Het motto van de Helden van De Wil is: ‘Waar een Wil is, is een Wij’. Vanuit die overtuiging maken ze zich sterk voor concrete oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen en dat doen ze nadrukkelijk samen met het bedrijfsleven.  

Behalve ondernemers en Helden van de Wil, nemen ook wethouder van Sociale Zaken Floor  Roduner van Haarlem, oud-minister van financiën Jeroen Dijsselbloem over schuldenproblematiek en Ron Steenkuijl, Directeur Corporate Affairs ADG Dienstengroep en Lid Raad van Toezicht MVO. deel aan deze Haarlem Top 100 

Haarlem Top 100 Maandag 14 oktober 2019 van 17:00 tot 20:00 uur Koepelgevangenis Haarlem

Aanmelden: www.t100haarlem.nl

 

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

weekvanhetwerk2019