Triple ThreaT viert 10 jarig jubileum!

 In Nieuws

Ondanks de Corona maatregelen is op vrijdag 2 oktober 2020 het 10-jarig bestaan van Triple ThreaT gevierd. De genodigden werden hartelijk ontvangen bij de Toneelschuur met inachtneming van de 1,5 meter economie.

One family
Triple ThreaT is een jongereninitiatief en inmiddels een van de grootste jongeren communities in de regio Haarlem. Triple Threat organiseert onder meer activiteiten op het gebied van Sport (basketball en dans) gericht op Jongeren. Maar Triple Threat is meer dan een jongerenorganisatie alleen. Triple ThreaT gaat uit van een -One family- benadering zoals het thuis voelen, gezien worden, saamhorigheid en veiligheid. Een ander belangrijk element bij Triple ThreaT is talentontwikkeling. Elementen als sport, cultuur en lifestyle helpen TTT jongeren daarbij op hun pad naar zelfredzaamheid.

Intiatiefnemer Triple ThreaT
Okrah Donkor is initiatiefnemer van TTT en is in 2018 gekozen tot Haarlemmer van het jaar, door lezers van Haarlems Dagblad. De basketbalafdeling van TTT ontving in 2019 de NOC-NSF prijs Club van het Jaar.

Spectaculaire documentaire
Met het lanceren van een uitermate aangrijpende documentaire op de jubileum bijeenkomst, met indringende portretten en verhaallijnen van TTT members, werden hoofd en hart van alle gasten geraakt. De impact op het publiek inspireerde en inspireert om direct mee te helpen, iets te doen. Dat kan!

Er is voor gekozen om speciale sessies te organiseren om vanuit verschillende invalshoeken en expertises deze film als leidraad te gebruiken voor nieuwe inspiratie en begrip voor jongeren en hun omgeving. Met als doel mogelijkheden te bieden om aan te sluiten, te faciliteren of financieren van deze sociale onderneming!

“Vanuit MKB-Haarlem gunnen wij een ieder het zien van deze hartverwarmende documentaire om de daad bij het woord te voegen voor de versterking van Triple ThreaT”; aldus de voorzitter van MKB-Haarlem Faridah Azimullah.

Wilt u wellicht meer weten over een manier hoe u het verschil kunt maken voor Triple ThreaT?
Neem dan contact op met Okrah Donkor via 06 22140710 of kijk op de website www.stichting.triplethreat.nl

“Don’t aspire to make a living,
aspire to make a difference”
– Team Triple ThreaT –

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken