Swim to fight cancer – zondag 16 september

 In Nieuws

Zwemmen tegen Kanker door hartje Haarlem

Op zondag 16 september is de tweede editie van Swim to Fight Cancer Haarlem: een recreatief openwater zwemevent door hartje Haarlem. Deelnemers zwemmen, alleen of in een team, 2 of 4 km en zamelen daarmee zoveel mogelijk geld in voor kankeronderzoek van Fight cancer en KWF Kankerbestrijding.

Dit jaar wordt er in 11 steden een Swim to Fight Cancer gehouden en in de afgelopen jaren zijn er al duizenden mensen het water ingesprongen om te zwemmen tegen kanker. De organisatie is in handen van een groep Haarlemse ondernemers die er een groots en spectaculair evenement van willen maken.

Zij doen dit vanuit hun eigen intrinsieke motivatie. Helaas raakt kanker namelijk iedereen. 1 op 3 kent iemand in zijn of haar leven met kanker en dat is te veel.

Ook meedoen? Dat kan uiteraard door zelf te water te gaan, met een Businessteam van 4 personen of individueel. Of kijk op de sponsorpagina van onderstaande website naar de sponsormogelijkheden.

Voor meer informatie over sponsoring of deelname: https://haarlem.swimtofightcancer.nl

Voor vragen: info@Haarlem.SwimtoFightCancer.nl

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Op de foto de prijsuitreiking in 2015 met de toenmalige staatssecretaris Klijnsma. Welke werkgever gaat de nieuwe prijs winnen? (Foto: René Vervloet)