Persbericht – Vitaliteitseconomie begint bij hart van Haarlem

 In Nieuws

Duurzame Markt 2016 in Hart van Haarlem

Op de Grote markt in Haarlem zal op zondag 18 september van 11-17. uur a.s.de alweer negende editie van de Duurzame markt in Haarlem plaatsvinden. De focus dit jaar is gericht op de vitaliteitseconomie met producten en diensten qua wonen, werken en meer.
Daarbij is er dit jaar een enorme stimulans van de Gemeente Haarlem voor duurzaam ondernemen zichtbaar in het aantal MKB bedrijven die aanwezig zijn.

De officiële opening zal dit jaar om 14.00 plaatsvinden door niemand minder dan de wethouder Duurzaamheid, mw Cora –Yfke Sikkema en de Voorzitter van het MKB-Haarlem mw Faridah Azimullah.

Bij de opening zal een speech geleverd worden door de nieuwe bezorger van pakketten in Haarlem, de Buurtmus aan zowel de wethouder als aan de voorzitter.
De Buurtmus is een nieuw initiatief voor in eerste instantie Haarlem, echter de Buurtmus heeft grote ambities om pakketten ‘just in time’ te bezorgen.

Deze  dag staat open om vrijblijvend kennis te maken met wat er nu al bestaat op het gebeid van duurzaamheid voor burger en business. En welke stappen u morgen of al de volgende dag al kunt nemen om deel uit te maken van duurzame dynamiek die zich over de hele stad uitrolt!

Kom langs op Zondag 18 september 2016 op de Grote Markt in Haarlem.

U bent van harte welkom!

De Duurzame markt is een initiatief van B-O- B Promotions, Groene evenementen en
MKB-Haarlem. Dit jaar heeft de Gemeente Haarlem een prominente rol op de Haarlem Duurzaam markt van 2016!

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken