In the spotlight: Recura (nieuw lid MKB-Haarlem)

 In Nieuws

De overheid kent stimuleringsmaatregelen voor het in dienst nemen van werknemers met een arbeidshandicap of uitkering en oudere werknemers. Door het gecompliceerde en aldoor veranderende socialezekerheidsstelsel, onvoldoende personeelscapaciteit en te weinig inzicht in de personeelsdossier, laten veel ondernemers op dit gebied duizenden euro’s liggen. Met het loonkostenonderzoek van Recura maakt u optimaal gebruik van alle subsidies en kortingen waar u recht op heeft.

Verlaag uw werkgeverslasten
Met het loonkostenonderzoek helpt Recura u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor uw werkgeverslasten dalen. Alle subsidies en kortingsregelingen kennen eigen regels, administratieve eisen en aanvraagprocedures. Vanuit onze expertise controleren wij tot 5 jaar terug wat u aan premiekortingen en subsidies bent misgelopen

Onderzoek
Een onderzoek kan heel interessant zijn voor elke organisatie in Nederland die sociale lasten afdraagt voor minimaal 10 medewerkers. Ongeacht de sector waarbinnen de organisatie opereert. “Door een dergelijke scan kunnen alle subsidies, kortingen, bonussen, afdrachtverminderingen en vangnetregelingen optimaal worden benut.  Uw administratie wordt gelijk opgeschoond en daardoor minimale risico’s op ziekteverzuim. Het levert daarnaast meteen meer kennis over de sociale wetgeving op.”

Salarissoftware
Gebruikt u salarissoftware? Dan is het goed om te weten dat deze software niet automatisch alle subsidie- en kortingsregelingen toepast. Zo zijn regelmatig handmatige ingrepen nodig (bijvoorbeeld om aanspraak te maken op premiekortingen) en zijn niet alle subsidies verwerkt in de software. Ook past het programma niet altijd het meest actuele percentage toe, waardoor uw administratie niet meer klopt.. Met de loonkostenonderzoek weet u gegarandeerd zeker dat alle subsidie en kortingen optimaal worden toegepast.

Voor meer informatie neemt u contact op met Nico van Hemessen

06-1425 9662 / nicovanhemessen@recura.nl

www.recura.nl

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Faridah Azimullah