Drie HOP-finalisten bekend

 In Nieuws
“Dit zijn de drie HOP-finalisten van dit jaar, v.l.n.r. Henri Stoelman, Marcel Belt en David Jonkers (foto: Judith Buijze-Cappon).”

Dit zijn de drie HOP-finalisten van dit jaar, v.l.n.r. Henri Stoelman, Marcel Belt en David Jonkers (foto: Judith Buijze-Cappon).

Marcel Belt (The Green Soap Company), David Jonkers (Bright River) en Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling) zijn de drie finalisten van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018. Zij zullen het tijdens de grote finale-avond op 9 april in de Lichtfabriek tegen elkaar opnemen. In de komende weken zijn ze druk met: bedrijfsbezoeken van de jury, financiële checks, het opnemen van interviewfilms en natuurlijk met hun presentaties tijdens de finale. De onafhankelijke ondernemersjury onder voorzitterschap van Pieter van der Spek moest na de spannende pitches kiezen uit de genomineerde ondernemers. Stuk voor stuk ondernemers waar de stad trots op kan zijn en die trots zijn op Haarlem als ondernemersstad. De ondernemerswedstrijd kent alweer haar vijfde editie. De HOP wordt volop ondersteund door een grote groep vooraanstaande bedrijven, dertien ondernemersverenigingen, Gemeente Haarlem, ROC NOVA College en Haarlem Marketing. Belangrijke selectiecriteria bij dé ondernemerswedstrijd van en voor Haarlem zijn: inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die trots is op vestigingsplaats Haarlem. De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs wil ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture plaatsen. Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken