Bestel op tijd tickets voor de HOP Finale-avond

 In Nieuws

Verwacht wordt dat het met 250 gasten weer Top-HOP-drukte wordt in de Lichtfabriek op maandag 9 april (foto: Noortje Dalhuijsen)

Op maandag 9 april is de grote Finale-avond van de Haarlemse Ondernemers Prijs in de Lichtfabriek. Dat belooft weer een spannend ondernemersevenement te worden. Finalisten David Jonkers (Bright River), Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling) en Marcel Belt (The Green Soap Company) gaan voor een volle zaal de strijd met elkaar aan. Ze moeten live pitchen, vragen van de jury en vragen uit de zaal beantwoorden. Elk van deze topondernemers wil aantonen dat hij de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018 moet winnen. Die beslissing van de onafhankelijke ondernemersjury onder leiding van Pieter van der Spek valt ook pas aan het einde van de avond. De vijfde editie van deze HOP Finale-avond zal weer drukbezocht zijn. Dé ondernemerswedstrijd van Haarlem wordt volop ondersteund door 40 partners uit het bedrijfsleven, maar ook ROC Nova College, Haarlem Marketing en 12 ondernemersnetwerken. Toegang tot het evenement alleen met een geldig ticket. Bestel op tijd tickets, want vol is vol. Meer informatie en tickets via: www.haarlemseondernemersprijs.nl

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

“Dit zijn de drie HOP-finalisten van dit jaar, v.l.n.r. Henri Stoelman, Marcel Belt en David Jonkers (foto: Judith Buijze-Cappon).”