28 Maart: Participatiemarkt Haarlem

 In Nieuws

Het belang dat iedereen mee doet in de samenleving wordt breed gedragen. Er zijn hiervoor heel veel mogelijkheden, zoals activiteiten in de wijken, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen en werkstages. Soms is het gericht op het vinden van een betaalde baan. Soms is het een andere invulling van werk en betrokkenheid bij de samenleving. Tal van organisaties hebben informatie hierover en kunnen bemiddelen. Voor burgers in de regio Zuid-Kennemerland die zich willen oriënteren is de Participatiemarkt een heel nuttige dag.

Op woensdag 28 maart is de derde editie, tussen 11.00 en 15.00 uur in de Bibliotheek Schalkwijk-Haarlem. De Participatiemarkt is een initiatief van Pasmatch Personeelsdiensten, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Gemeente Zandvoort en Gemeente Haarlem. Meer dan 40 deelnemende organisaties presenteren zich met informatiestands. De toegang is vrij. Aanmelden is niet nodig. Iedereen die wil en kan participeren is heel welkom! Meer info op: www.participatiemarkthaarlem.nl.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

“Dit zijn de drie HOP-finalisten van dit jaar, v.l.n.r. Henri Stoelman, Marcel Belt en David Jonkers (foto: Judith Buijze-Cappon).”