De Wereld van Jansje het Leukste restaurant van Haarlem 2019

 In Nieuws

De Wereld van Jansje is bij de restaurantverkiezingen 2019 verkozen tot ‘Het Leukste restaurant van  Haarlem 2019’. We hebben flink actie gevoerd en de afgelopen weken werd het steeds spannender. Bij de eerste tussenstand stonden we op de tweede plaats. Uiteindelijk bij de tweede tussenstand op de eerste plaats. Daarmee was het voor de medewerkers eigenlijk al een beetje feest. Daarna duurde het nog een week voordat we de definitieve uitslag kregen.

Dat Jansje echt het allerleukste restaurant is vonden de bijna 700 stemmers en daarmee werden we de grote winnaar! De tweede plaats was voor Brownies&downieS Haarlem. Dat bij de restaurant verkiezing twee sociale ondernemingen op de eerste en tweede plaats eindigen vinden wij bijzonder en vooral belangrijk voor de mensen hier werken. Bovendien wordt deze overwinning gewonnen op de Dag van de 1000 voorbeelden waarbij ‘inclusieve ondernemingen’ in de spotlights staan, dit sluit helemaal aan bij de visie van Jansje.

Haarlem is al jaren een van de beste winkelsteden van Nederland met honderden exclusieve, trendy en hippe restaurants en winkels die gevestigd zijn in de mooie monumentale binnenstad. In Haarlem gekozen worden tot ‘de Favoriet’ is heel bijzonder en een prachtig compliment!

Bij Jansje wordt je welkom geheten door betrokken en goed opgeleide medewerkers met verschillende talenten en mogelijkheden. De wereld van Jansje is meer dan alleen een lunchroom. Jansje is een combinatie van lunchroom en cadeauwinkel. In de winkel worden fair design artikelen verkocht die vanuit maatschappelijke betrokkenheid worden ontworpen en geproduceerd. Ook in de expositieruimte ‘De Gang’ waar de wereld van Jansje mee is verbonden, zijn regelmatig nieuwe foto tentoonstellingen te zien met bijzondere maatschappelijke thema’s.

Jansje is een dagbesteding waar mensen met een verstandelijke beperking werken in de keuken, de bediening en in de winkel. In de lunchroom hangt een ontspannen sfeer waar je kunt genieten van een eerlijk kopje koffie en huisgemaakte taart. Alle gerechten zijn gemaakt van biologische ingrediënten, lokaal en seizoensgebonden, aandacht voor mens en milieu, dat is Jansje.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken