Drie HOP-finalisten bekend

 In Nieuws

Cyrille Bastiaansen (WeKnowPeople), Laura van Dijk (Laurentius College) en Mark Gratema (ML, horeca) zijn de drie finalisten van de Haarlemse Ondernemers  2019. Bastiaansen is ondernemer in de recruitmentbranche, Van Dijk heeft een onderneming in het particulier onderwijs en Gratema heeft een horecabedrijf. Deze drie Haarlemse topondernemers zullen het tijdens de grote finale-avond op maandag 8 april in de Lichtfabriek tegen elkaar opnemen. In de komende weken zijn ze druk met: bedrijfsbezoeken van de jury, financiële checks door het jurylid financiën, het opnemen van interviewfilms en natuurlijk met hun presentaties tijdens de finale.

De zevenkoppige ondernemersjury onder voorzitterschap van Pieter van der Spek moest na de spannende pitches kiezen uit de zes genomineerde ondernemers. Deze zes zijn stuk voor stuk ondernemers met succesvolle bedrijven. Belangrijke selectiecriteria bij dé ondernemerswedstrijd van en voor Haarlem zijn: inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die zelf trots is op vestigingsplaats Haarlem. Opvallend is dat voor het eerst sinds 2014 weer een vrouw (twee vrouwen) de finale bereikt.

De ondernemerswedstrijd kent alweer haar zesde editie. Een grote groep vooraanstaande bedrijven, dertien ondernemersnetwerken, Gemeente Haarlem, ROC NOVA College en de HOP Vrienden ondersteunen deze volop. De HOP is geen bedrijfsprijs, maar richt zich op de persoonlijke ondernemerskwaliteiten van de ondernemers (natuurlijk in de context van zijn of haar bedrijf). Het doel is om ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture te plaatsen. De onafhankelijke jury neemt in de wedstrijd alle selectiebeslissingen. De keuze van de winnaar wordt genomen aan het einde van de Finale-avond op basis van alles dat de jury in twee maanden tijd te weten is gekomen van de finalisten. Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl .

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken