Haarlem geeft een gratis winkel weg!

 In

Haarlem geeft een gratis winkel weg!

Haarlemwinkelstad en Winkelcentrum Schalkwijk zijn initiatiefnemer van het project ‘Win je winkel’ dat in september dit jaar van start gaat. Enthousiaste, startende en gevestigde ondernemers kunnen -voor de periode van een half  jaar- een eigen winkel inclusief deskundige begeleiding winnen. Naast het stimuleren van ondernemerschap wil Haarlem hiermee de winkelleegstand in de stad tegengaan. Een win-win situatie.

Het project
Loop jij al een tijd rond met een briljant idee? Sta je in de startblokken om een eigen shop te beginnen? Of ben je net voor jezelf begonnen en is je idee zó succesvol dat je meer ruimte nodig hebt? Geef je dan op voor ‘Win je winkel’ en maak kans op je eigen winkel! Aanmelden kan tot oktober 2016 via www.haarlemwinkelstad.nl/winjewinkel.
Uit alle aanmeldingen wordt er uiteindelijk één winnaar geselecteerd. De ondernemer met het beste businessplan wint een half jaar gratis huur van een winkelpand in Winkelcentrum Schalkwijk. Voorwaarden zijn dat de ondernemer een strak businessplan heeft dat aansluit bij de doelstellingen van het project. Maar er is meer! Naast een eigen pand krijgt de winnaar ook een aantal uren aan (gratis) deskundige begeleiding aangeboden door verschillende deelnemende partners als Rabobank Haarlem e.o, MKB-Haarlem en InRetail. Zo maakt jouw winkel gegarandeerd een vliegende én succesvolle start!

Creativiteit en ondernemen
‘Win je winkel’ is onderdeel van het project Haarlemwinkelstad en is in het leven geroepen om creativiteit en ondernemerschap in Haarlem te stimuleren. Haarlem kent vele startende ondernemers die op deze manier een (gratis) duwtje in de rug krijgen. Het ideaalplaatje is dat de ondernemer na de eerste, huurvrije periode zó succesvol is dat hij daarna zelfstandig verder kan met de voortzetting van zijn (of haar) winkel. Daarnaast wordt de winkelleegstand tegengegaan door leegstaande panden nieuw leven in te blazen.

Over Winkelcentrum Schalkwijk
Winkelcentrum Schalkwijk is de perfecte plek om een winkel te beginnen. Het centrum trekt wekelijks tienduizenden bezoekers uit Haarlem en omstreken die onbezorgd overdekt kunnen shoppen. De winnaar van het project bevindt zich in goed gezelschap; in Winkelcentrum Schalkwijk zijn vele uiteenlopende winkels gevestigd. Van grote supermarkten tot de lokale slager en meerdere speciaalzaken. Daarnaast wordt er van alles georganiseerd voor de bezoekers. Denk aan live optredens van bekend en onbekend talent, kookworkshops en gezellige boekenmarkten. Nieuw deze zomer was het ‘DAK Schalkwijk’, een inspirerende plek met leuke activiteiten voor jong en oud. Uiteraard op het dak van het winkelcentrum.

Contact
Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via www.haarlemwinkelstad.nl/winjewinkel. Heb je vragen over het ‘Win je winkel’ project? Neemt gerust contact met ons op via winjewinkel@haarlemwinkelstad.nl.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken