Commissie financieringen

 In

De komende periode zullen een aantal activiteiten georganiseerd worden waarbij  de financiering van het MKB  centraal staat. Vanuit de commissie Financieren van MKB Haarlem zal hier een bijdrage aan geleverd worden.

Op 11 oktober organiseert de Kamer van Koophandel een bijeenkomst in hun kantoor in Amsterdam over bancaire financiering. Doel hiervan is de ondernemer uit het MKB te informeren over de juiste voorbereiding van een financieringsaanvraag, de ontwikkelingen rondom stapelfinanciering en hoe een bank tegen een financieringsaanvraag aankijkt. De voorzitter van de commissie Financieringen, Marco Tetteroo van Finance Partners, zal daar een presentatie geven over dit onderwerp. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die zich willen oriënteren op hun financieringsmogelijkheden en/of meer informatie zoeken over bancaire en alternatieve financiering. Deelname is kosteloos en aanmelden kan via de website van de Kamer van Koophandel .

Daarnaast heeft de Kredietunie Kennemerland recent een lening verstrekt aan een ondernemer, die zich dit najaar gaat vestigen in Haarlem. Het bedrijf gaat een winkel openen in het centrum van de stad waar exclusieve cosmeticamerken geadviseerd en verkocht gaan worden. Het moderne concept van deze ondernemer sprak de leden van de Kredietunie zeer aan. Vanuit de leden zal er een coach worden aangedragen die de ondernemer zal adviseren op breed terrein. In september zal de kredietunie weer een bijeenkomst organiseren voor haar leden en aspirant-leden. Heeft u belangstelling om meer over deze vereniging te weten of wilt u eens een bijeenkomst bijwonen? Meld u aan bij de commissie Financieringen via de Marco Tetteroo op telefoon nummer 023- 792 00 54.

De commissie Financieringen heeft regelmatig overleg met de banken in Haarlem. Graag hoort zij uw ervaringen met de banken in financieringstrajecten, zowel de positieve als de negatieve, teneinde deze mee te nemen  in deze overleggen.

 

 

 

 

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken