Bakkertje Bol opent een winkel in de Binnenstad van Haarlem

 In Persberichten

Op Donderdag 28 oktober opent Bakkertje Bol haar deuren op de Grote Houtstraat 102 in de Binnenstad van Haarlem. Bakkertje Bol is een formule die in Brabant diverse vestigingen heeft en heeft zijn oorsprong in Eindhoven.

Bakkertje Bol staat bekend om de ambachtelijke producten uit eigen bakkerij. De beroemde worstenbroodjes, vegetarische saucijzenbroodjes, muffins en appelflappen. Daarnaast heeft
Bakkertje Bol diverse soorten vers belegde broodjes. Koffie, thee, frisdrank en verse sappen. Allemaal even lekker en door onze winkelbakkers vers gebakken.

Bakkertje Bol is een familiebedrijf. Het ambacht en de gezellige sfeer zijn terug te vinden in de knusse bakkerswinkel. Bakkertje Bol is trots om in Haarlem te kunnen starten en zal dit
feestelijk openen door het winkelend publiek te laten kennismaken met onze heerlijke worstenbroodjes. Wie de komende weken de binnenstad bezoekt, kan bij ons een leuke aanbieding verwachten.

De komende maanden zal Bakkertje Bol in meerdere steden gaan openen onder andere Apeldoorn en Utrecht en de ambitie is om de komende jaren verder te groeien en zo onze bekendheid uiteindelijk uit te breiden naar heel Nederland.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken