Verslag MKB Inspiratienetwerk 16 juni

 In Nieuws

Professioneel bemoeial Bas van de Haterd gaf ons een inspirerend kijkje in de toekomst. Met het oog op de snelle technologische ontwikkelen, bv. de komst van de 3D printer, en het effect hiervan op het gebied van arbeid. Zijn nieuwe boek: Welke banen verdwijnen en welke banen verschijnen? is hierop gebaseerd. Klik hier voor meer informatie over zijn projecten en verschenen boeken.

Deze bijeenkomst was niet tot stand gekomen zonder de nieuwe samenwerking met het WerkgeverServicepunt. Wij zijn dan ook erg blij dat zij zich als partner hebben aangesloten bij MKB- Haarlem. Op dinsdag 2 juli organiseren wij een MKB Masterclass met als thema: De modernisering van de Ziektewet. Meer informatie kunt u hier vinden.

Klik hier voor een foto filmpje van de bijeenkomst. De foto’s zijn gemaakt door In Bloei Fotografie en via deze link na te bestellen.

De locatie werd u aangeboden door Post Verkade Groep. Deze organisatie heeft naast het Oude Slot nog vier locaties in beheer. Bent u opzoek naar een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst of vergadering neem dan contact op.

 

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken