Uitnodiging Initiatievencafé dinsdag 13 november 16:30 – 19:00 uur

 In Nieuws

Op dinsdag 13 november organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van het Initiatievencafé, bij het Kweekcafé in Haarlem Noord. Iedereen is vanaf 16.30 uur welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers die Haarlem door hun idee een fijnere plaats maken om te wonen, werken of verblijven, hun idee en hulpvraag. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente Haarlem hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Aanmelden
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 24 oktober. Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op maandag 29 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur.

Wat: Initiatievencafé
Wanneer: dinsdag 13 november 2018
Hoe laat: Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken
Waar: Kweekcafé (bij de Haarlemmer Kweektuin), Kleverlaan 9, Haarlem

Tip: trek een warme trui aan, het kan namelijk wat fris zijn in het Kweekcafé.
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl.

Met vriendelijke groet, Projectteam Initiatievencafé

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Tijd voor goede gesprekken tussen werkzoekenden en werkgevers bij de grote, regionale banenmarkt (foto: Adam van Noort).”