RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem

 In Nieuws

In 2016 vindt de 17e editie van het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem plaats. Ook dit jaar kunt u met een bedrijventeam via een aantrekkelijk businesspakket deelnemen aan de hardloopevenementen van het RSM Loopcircuit. Een uitgelezen kans om samen met medewerkers, relaties en vrienden/kennissen te sporten!

ZorgSpecialist Loop
Zondag 22 mei 2016 vindt de 8e editie van de ZorgSpecialist Loop plaats in de gemeente Velsen. De start en finish van alle afstanden zijn vanuit het Stadion van SC Telstar. Voor bedrijven een unieke gelegenheid om medewerkers en relaties in de representatieve businesslounge van het stadion te ontvangen.
www.zorgspecialistloop.nl

ECI Letterenloop
De 9e editie van de ECI Letterenloop vindt plaats op zondag 5 juni 2016. Schrijvers, columnisten, boekenvakkers en lezers zullen elkaar proberen te verslaan op het prachtige parcours in de gemeente Bloemendaal. De 10 km deelnemers kunnen op het Kopje van Bloemendaal hun energie kwijt. De start en finish van alle afstanden zijn vanaf de ijsbaan in Haarlem.
www.letterenloop.nl

Haarlems Dagblad-LifeFit Grachtenloop
Vrijdag 24 juni 2016 klinkt voor de 22e keer het startschot van de Haarlems Dagblad-LifeFit Grachtenloop. Deze midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten is al jarenlang een evenement waarbij het hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad.. Bedrijventeams worden ontvangen op een unieke businesslocatie aan de Nieuwe Gracht bij flexcenter Zaamen.
www.grachtenloop.nl

Vitaminstore Halve van Haarlem
Op zondag 25 september 2016 staat alweer de 32e editie van de Vitaministore Halve van Haarlem op de kalender. Haarlems grootste eendaagse sportevenement biedt bedrijven naast de 5 km en 10 km, ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de halve marathon.
www.halvevanhaarlem.nl

Heemstede Loop
Op zondag 30 oktober 2016 wordt de 7e editie van de Heemstede Loop gelopen; de laatste loop van het RSM Loopcircuit, powered by Run2Day Haarlem. De NIEUW GROENENDAAL Bedrijvenloop voert deelnemers door het Groenendaalse bos en diverse wijken van Heemstede.
www.heemstedeloop.nl


Bron en Fotografie: SportSupport

 

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken