Nu melden voor deelnemen aan Bloemencorso: ?200 jaar Koninkrijk?!

 In Nieuws

Vanaf het moment dat de bloembollen in oktober en november worden geplant is Stichting Bloembollencorso druk in de weer om ervoor te zorgen de komende lente weer spectaculair voor de dag te komen. Met “200 jaar Koninkrijk” heeft het corso een vorstelijk thema geko¬zen, wat nog meer publiciteit dan anders zal opleveren. Alleen al dat dit prachtige voor¬jaars¬¬evenement omarmd wordt door het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk bevestigt dit. Het corso maakt in 2015 namelijk deel uit van de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden.

Volgens corsovoorzitter Leo van der Zon is deelnemen aan het Bloemencorso van de Bollenstreek met een praalwagen de meest unieke manier om naamsbekendheid te verwerven. “Er is geen ander evenement dat zo veelvuldig wordt gefotografeerd en gedeeld in de social media als het corso. Jaarlijks trekt het een miljoenenpubliek uit binnen- en buitenland waarmee het beantwoordt aan meerdere doelgroepen. De exposure die hiermee verkregen wordt, is enorm en doet niet onder voor een paginagrote advertentie in een dagblad. Wel is het stukken goedkoper en vele malen leuker!”

Hoe het werk? Als praalwageneigenaar hoef je alleen het onderwerp van de praalwagen aan te dragen binnen het thema 200 jaar Koninkrijk. De corsovrijwilligers doen de rest. Zo zorgt Art Director Wilma Mesman ervoor dat er in overleg met de deelnemer een prachtig ontwerp wordt gemaakt waarvan het model in staal wordt uitgevoerd. In de week voorafgaand aan het corso wordt de praalwagen met hulp van honderden corsovrijwilligers rijkelijk overdekt met kleurrijke hyacinten, tulpen en andere voorjaarsbloeiers. Vervolgens is het aan de praalwageneigenaar om te pronken met het resultaat en van alle publieke aandacht te genieten. Een bloemrijker concept is er niet te bedenken. Het bestuur van het bloemencorso hoopt daarom binnenkort diverse nieuwe praalwageneigenaren te kunnen begroeten. Collectieve deelnemers zijn ook van harte welkom.

Interesse? Stuur dan een email naar voorzitter@bloemencorso.info Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen. Kijk voor meer corso-info op www.bloemencorso.info.
 

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken