MKB-Haarlem feliciteert stichting Handen uit de mouwen met haar 1 jarig bestaan!

 In Nieuws

MKB-Haarlem feliciteert Stichting Handen uit de mouwen en is trots op deze vorm van maatschappelijk ondernemerschap in haar regio. De stichting is ontstaan naar het beproefde concept van het farmaceutische bedrijf MSD te Haarlem. MSD vierde in 2004 haar 50 jarig jubileum en stelde toen voor het eerst haar medewerkers beschikbaar om een dag de handen uit de mouwen te steken bij maatschappelijke organisaties. Dit concept bleek zo succesvol en bracht zoveel enthousiasme onder de medewerkers en de maatschappelijke organisaties, dat MSD in 2013 alweer haar eigen Handen uit de Mouwen-project voor de tiende keer organiseert.

Oprichters van stichting Handen uit de mouwen, Martin Mons en Lis Raaphorst, vinden het concept zó waardevol dat zij besloten het middels een stichtingsvorm breed toegankelijk te maken voor bedrijven. Nu viert de stichting alweer haar 1 jarig bestaan. Zij verzorgt complete maatschappelijk betrokken evenementen. Daarmee laat zij bedrijven een fantastische teamdag beleven en maatschappelijke organisaties weer bloeien.

Lis Raaphorst: “Het eerste jaar zijn we volop bezig geweest de stichting, in samenwerking met een bestuur, op te tuigen en we hebben twee succesvolle projecten kunnen draaien. Nu zijn we toe aan de vervolgstappen om meer bedrijven kennis te laten maken met dit concept. Het is top om te ervaren dat er veel belangstelling is! We verzorgen mooie teamdagen voor bedrijven en ondersteunen daarmee maatschappelijke organisaties. Deze stichting draagt bij in een maatschappij waar ik zelf graag deel van uit maak, dat is voor mij de mooiste drijfveer in dit concept!” Voor meer informatie kunt kijken op www.stichtinghandenuitdemouwen.nl of bellen met Lis Raaphorst op telefoonnummer 06-24671670.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken