Haarlem Duurzaam Festival – Zondag 1 oktober

 In Nieuws

10-jarig jubileum Haarlem Duurzaam Markt

Haarlem Duurzaam Festival is de jubileumeditie van de Haarlem Duurzaam Markt, die voor het tiende jaar op rij plaatsvindt. De Grote Markt is het decor voor een festival waar tientallen initiatieven op het gebied van duurzame innovatie en circulaire economie zich presenteren. Van lokaal initiatief tot landelijk project. En in de marktkramen kun je duurzame en biologische producten kopen. Er is een hoop te zien, maar vooral ook een hoop te doen.

In de Vishal vertellen inspirerende sprekers hun verhaal samen met de Creatieve Universiteit Haarlem. Hoe kan je als consument, bedrijf of overheid je leven kantelen? Hoe zorgen we dat duurzaam het nieuwe normaal wordt en hoe krijgen we Haarlem klimaatneutraal in 2030 en aardgasvrij in 2040? Deze en andere grote vragen komen voorbij. Ook voor kinderen is er een breed aanbod aan leuke activiteiten.

Om 16.00 uur wordt het Groene Lintje uitgereikt aan een duurzaam initiatief en is de onthulling van de stand van de Haarlemse Klimaatmeter. Gedurende de hele dag is er volop duurzame muziek, eten en entertainment aanwezig.

Kom op 1 oktober naar Haarlem Duurzaam Festival en laat je inspireren en informeren!

Kijk voor meer informatie over het festival op www.degroenemug.nl/haarlemduurzaamfestival

Deelname?

Heb je een duurzaam bedrijf of initiatief en wil je een kraam huren op de markt? Neem dan contact op met BOB Promotions via info@b-o-b.nl of via www.b-o-b.nl.

Heb je een idee, wil je een workshop organiseren of een demonstratie geven? Geef dat dan door via info@degroenemug.nl.

Datum:         Zondag 1 oktober 2017

Tijd:               12.00 – 18.00 uur

Plaats:          Grote Markt, Haarlem

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken