Cybercrime congres 6 november: Hoe we allemaal gewillig meewerken

 In Nieuws

Winkeliers, dienstverleners en kleine industrie investeerden jarenlang in goede sloten, alarmsystemen en camera’s. Met succes: het aantal inbraken daalde spectaculair. Betekent dit dat je als ondernemers veilig bent? Allerminst. De vraag is niet of je aan de beurt bent, de vraag is wannéér. De vraag is niet of je schade gaat lijden, de vraag is hoeveel.

Het gevaar komt niet meer (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. Liefst 90 % van de ondernemers heeft zijn internetbeveiliging niet op orde. De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel.

‘OUT OF BUSINESS’ zet in op braintainment en verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren in Noord-Holland die succesvol willen blijven. Leer in 1 avond van daders, slachtoffers en experts hoe jij jouw business kan beschermen tegen alle vormen van cybercriminaliteit.Technisch te ingewikkeld? Niet dus, het begint met gedragsverandering. Zet struisvogelpolitiek om in doeltreffende actie en Beleef Veiligheid!

Deelname is kosteloos. Meer informatie is hier te vinden.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

the impact days 2019