Tech-hub HaarlemValley bij EvoSwitch

 In

EvoSwitch en HaarlemValley slaan de handen ineen om startups de helpende hand te bieden op IT-gebied in de Waarderpolder. HaarlemValley, het format dat vraag en aanbod samenbrengt in de vorm van investeerders en startups, zocht een locatie waar meerdere IT-startups met elkaar samen kunnen werken om tot innovatieve oplossingen te komen.

Valerie Vallenduuk, initiatiefneemster en drijvende kracht achter HaarlemValley, raakte in gesprek met Eric Boonstra Managing Director van EvoSwitch, provider van datacenter services in Nederland en de VS met een van Nederlands grootste datacenters gesitueerd in de Waarderpolder. Samen zagen ze een mogelijkheid en zo kwam de samenwerking tot stand.

EvoSwitch schenkt HaarlemValley letterlijk de ruimte in een aantal kantoren van haar datacenter en brengt zo een aantal jonge IT-architecten samen te brengen om te werken aan de technische ondersteuning van verschillende startups. De locatie wordt zodoende een echt tech-hub.

De samenwerking geeft HaarlemValley de ideale mogelijkheid om meerdere knappe koppen samen te brengen op één plek en voor EvoSwitch is het interessant om haar netwerk verder uit te breiden met potentiële nieuwe klanten. Op deze manier zitten beide partijen dicht op het vuur op het moment dat innovatie en groei realistisch wordt voor een van de verschillende startups.

(bron: Waarderpolder.nl)

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken