Kick-off van de 99vanZuid-Kennemerland & IJmond

 In
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2016
15:00 - 17:00

Locatie
Strandrestaurant-beachclub Plazand

Categorieën Geen Categorieën


Op 31 mei vindt op het strand van Zandvoort de kick-off plaats van de ’99vanZuid-Kennemerland & IJmond’. Daar hoort uiteraard ook een officiële lancering van het netwerk en de website bij. Onderweg naar de eerste 30 actieve deelnemers aan de ’99vanZuid-Kennemerland & IJmond’ organiseren we hiervoor graag deze kick-off.

De kick-off belooft een interessant en inclusief programma, waar u als partner van de ’99vanZuid-Kennemerland & IJmond’ en/of (potentiële) deelnemer bent uitgenodigd. Tevens geeft deze kick-off mooie exposure aan ons netwerk en biedt het de officiële start van de diverse workshops en kennissessies.

Uiteraard is de ’99vanZuid-Kennemerland & IJmond’ al actief aan de slag met diverse activiteiten rondom het netwerk. Zo hebben de eerste stuur- en kerngroep meetings al plaatsgevonden, wordt de website gevuld met actieve deelnemers en activiteiten en sluit de ’99vanZuid-Kennemerland & IJmond’ aan bij diverse initiatieven in de regio. Denk aan ‘Talkshow NV Haarlem’, ‘MKB Inspireert Netwerk’ en de ‘WSP Banenmarkt’.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de kick-off

Meer informatie over de standpunten van de ’99vanZuid-Kennemerland & IJmond’ vindt u hier
(bron: denormaalstezaak.nl)

 

Bekijk hier de foto’s van de kickoff (red. 2 juni 2016)

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken