Haarlem opent haar deuren

 In Persberichten

Met de lancering van de website opent het Haarlem Convention Bureau, onderdeel van Haarlem Marketing, haar deuren naar een rijk gevulde etalage. Een site met een aantrekkelijk en overzichtelijk design dat aansluit bij de doelgroep en veel mogelijkheden biedt. Kortom, een site met ambitie.

Naast algemene informatie over Haarlem is het doel van deze website vanzelfsprekend weggelegd voor de opdrachtgevers van evenementen en congressen. De bezoeker kan op een prettige en toegankelijke wijze door het aanbod navigeren. Dankzij de  overzichtelijke zoek- en filtermogelijkheden onder het kopje ‘plan een event’ krijgt de bezoeker snel een volledig beeld van de mogelijkheden die de regio te bieden heeft op het gebied van locaties, restaurants of hotels.

Daarnaast is voldoende informatie te vinden over alles dat je als bezoekers zou willen weten, zoals bereikbaarheid, parkeerfaciliteiten, catering en veel meer. En natuurlijk ook informatie Haarlemse bezienswaardigheden en stadsevenementen.

Het team van Haarlem Convention Bureau kan bij zowel de zoektocht naar accommodaties als advies bij de keuzes over het sociale programma een onafhankelijke adviespartner zijn voor iedere (internationale) event- en congresplanner.

We nodigen je van harte uit om de site te bezoeken.

Bezoekers vinden meer informatie over het Haarlem Convention Bureau op www.haarlemconventionbureau.nl.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken