Fred Kersbergen nieuwe voorzitter MKB-Haarlem

 In Persberichten

Kersbergen (geboren 1 december 1956) zoon van een ondernemer in Schiedam en opgeleid werktuigbouwer, is ruim 17 jaar werkzaam geweest voor Shell. Zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds 2002 is hij wisselend binnen MKB bedrijven als ook binnen Tata in IJmuiden werkzaam geweest. Binnen het MKB en de grote bedrijven heeft Kersbergen als manager gewerkt en heeft zich hierbij gespecialiseerd in het verbeteren van rendementen van bedrijven. Bij verbetering van bedrijfsprocessen is steeds de uitdaging, gedragsaanpassing vanuit de medewerkers zelf te verkrijgen. Daarin schuilt uiteindelijk het succes van de verandering.

Kersbergen woont al 20 jaar in de regio en heeft Haarlem leren kennen als een zeer veelzijdige stad, met cultuur, de verscheidenheid van winkels en bedrijven in de verschillende wijken van de stad. De kennis van het MKB in combinatie met de liefde voor de stad maken dat Kersbergen zich graag wil inzetten om met MKB-Haarlem de bedrijvigheid in de stad verder te verbeteren.

Kersbergen is partner bij Vigor Transitions BV. Dit bedrijf is actief in de regio Haarlem en richt zich op het maximaliseren van het rendement van bedrijven en het begeleiden van verbeterprocessen. Daarnaast is Vigor Transitions BV specialist in het achterhalen wat aan medewerkers kan worden toevertrouwd, in combinatie met het bepalen van hun beroepsniveau en groeipotenties. Dit wordt bepaald door middel van een EVC-traject (Erkenning van Verworven Competenties) of met behulp van een OCV-traject (Onderzoek Carrière Vooruitzicht).

MKB-Haarlem is dé belangenbehartiger van ondernemend Haarlem en omstreken. Met de tientallen jaren ervaring heeft MKB-Haarlem veel expertise en kennis in huis. Door het delen van deze kennis is het doel van MKB-Haarlem het ondernemen voor ondernemers makkelijker te maken. Dit doet MKB-Haarlem onder andere door in samenwerking met haar partners bijeenkomsten te organiseren, waarbij op ondernemersvraagstukken wordt gefocust. Daarnaast kunnen ondernemers altijd terecht met al hun vragen en opmerkingen. MKB-Haarlem kan ze direct verwijzen naar de juiste personen en partners. Belangen behartigen, het delen van kennis en netwerken zijn de drie speerpunten van MKB-Haarlem in 2012.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken