Zijn uw beroepsrisico’s goed verzekerd?

 In Nieuws

Waarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering belangrijk?

Neem nou de volgende 3 voorbeelden:

1. Een onderneming vraagt een management consultant om strategisch advies en beweert later dat dit advies de financiële problemen bij de onderneming heeft veroorzaakt.

2. Een reclamebureau lanceert een internationale campagne voor een bekend merk en contracteert componisten om een soundtrack voor de commercial te maken. Na uitzending wordt het reclamebureau aangesproken op inbreuk van intellectueel eigendomsrecht.

3. Een grote softwareonderneming heeft software voor de afhandeling van werkloosheidsuitkeringen geprogrammeerd. Wegens diverse gebreken in de werking van de software functioneerde deze niet naar behoren en zijn de uitkeringen in de soep gelopen.

“Fouten zijn soms niet te vermijden, De ongewenste gevolgen ervan wel”, zegt Ron van Gijzel, senior specialist aansprakelijkheid bij Klap. “We weten heel goed welke risico’s je kunt lopen in jouw beroep. Maar daar wil niemand zich zorgen over maken. Daarom is een uitgebreid dekkingspakket ontwikkeld die past bij jouw beroep en onderneming.”

In enkele minuten online een uitgebreide offerte
Op Beroepspolis.nl zie je via de ‘Quick Check’ in enkele seconden hoe hoog – of liever hoe laag – jouw premie is. En in enkele minuten heb je via de online berekening een overzichtelijke offerte ontvangen per e-mail. Met een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering kun jij je als ondernemer volledig richten op hetgeen waar je zo goed in bent: ondernemen! En met het veilige gevoel dat je beschermd bent tegen claims die kunnen voortvloeien uit jouw werkzaamheden.Meer hierover vindt je op www.beroepspolis.nl

Vertrouwen
Klap heeft onlangs de website Beroepspolis.nl compleet vernieuwd.
Beroepspolis: beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers, professionals en zzp’ers. Klap b.v. is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico’s. De risicodrager achter Beroepspolis.nl is Hiscox, een internationale A-rated verzekeraar met een uitzonderlijk hoog service niveau. Het gaat ze niet om wat ze verzekeren, maar om wie ze verzekeren. Door deze zorgvuldige selectie van cliënten betaalt de klant niet mee aan de onzorgvuldigheid van anderen.

Meer ondernemersverzekeringen

Van Publiek naar Privaat
WGA eigen risicodragen, bereken je voordeel als WGA eigen risicodrager

Ziekengeldveiling
Binnen 5 werkdagen de beste verzuimverzekering!

Bestuurdersaansprakelijkheidspolis
Bestuurdersaansprakelijkheid voor bestuurders en commissarissen

Groene Verzekering
Voordelige verzekering voor hybride en elektrische personenauto’s en bestelauto’s

Op www.klapplaza.nl vind je alle websites en links.
 

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken