Uitnodiging Triple Threat – 3 oktober 19:00 uur

 In Nieuws

Beste netwerkrelatie,

Triple Threat is begonnen als een initiatief in Schalkwijk waarbij jongeren de mogelijkheid krijgen om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met hun passie zoals basketbal, dans en lifestyle. Sport wordt hierbij ingezet als middel om jongeren te activeren en met hun passie aan de slag te gaan.

De doorstroommogelijkheden naar structureel aanbod van sport waren beperkt. Daarom is in 2013 de basketbalvereniging BC Triple ThreaT in het leven geroepen. De vereniging is inmiddels enorm gegroeid, timmert hard aan de weg en de stichting als geheel heeft grote aspiraties. Om deze waar te maken is veel nodig. En daarbij kunnen ze uw hulp goed gebruiken. Hoog tijd om u te informeren!

Een kijkje in de keuken

Op 3 oktober a.s. organiseert de vereniging een exclusief kijkje ‘in de keuken’ en maakt zij u deelgenoot van haar plannen in de (nabije ) toekomst. In de sfeervolle “Uitkijk” in Bloemendaal biedt Triple Threat u van 19.00 tot 21.00 uur een aansprekend en afwisselend programma.
Diverse sprekers, waaronder oprichter Okrah Donkor, nemen u kort en krachtig mee in hun visie. Ook is er voldoende ruimte voor discussie.

Rabobank Haarlem en Omstreken is enthousiast sponsor van (breedte)sport. Als gewaardeerde netwerkrelatie nodigen we u namens Triple Threat van harte uit. Neemt u vooral ook geïnteresseerden uit uw eigen netwerk mee!
De presentatie van deze bijzondere avond is in handen van Jaap Bonkenburg van de Coalitie en jarenlang gespreksleider van de NV Haarlem. Dat wilt u toch niet missen?

Zie ik u in Bloemendaal op 3 oktober? Aanmelden kan via deze link.

Met vriendelijke groet,

Rabobank Haarlem en Omstreken
Jan Feenstra, directievoorzitter

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Tijd voor goede gesprekken tussen werkzoekenden en werkgevers bij de grote, regionale banenmarkt (foto: Adam van Noort).”