Olympisch Ontbijt

 In Nieuws

Van vrijdag 27 juli tot zondag 12 augustus is Londen is het decor voor een groot aantal topsporters dat de krachten met elkaar gaat meten tijdens de Olympische Zomerspelen. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

De Nederlandse equipe traint al maanden voor dat ene moment. Ook in de regio Kennemerland bevinden zich veel topsporters en talenten elke dag hun ultieme doel nastreven, een aantal daarvan zal ook op de OS actief zijn. Stichting Topsport Kennemerland is trots op deze topsporters en brengt u graag dichtbij dit topsportevenement. Daarom organiseren wij speciaal voor het bedrijfsleven 2 Olympische Ontbijten en 1 Londen Lunch, delivered by DHL Express. Tijdens deze smaakvolle bijeenkomst vertellen sport insiders enkele ins en outs, wordt er gebeld met Londen voor een verslag ter plaatse en worden actuele sportieve gebeurtenissen vertoond op groot scherm:
Maandag 6 augustus: Olympisch Ontbijt (07.30-08.45u) te Haarlem (Stempels, Klokhuisplein 5)
Donderdag 9 augustus: Olympisch Ontbijt (07.30-08.45u) te Haarlem (Stempels, Klokhuisplein 5)
Donderdag 9 augustus: Londen Lunch (12.15-13.30u) te Zandvoort (Haven van Zandvoort, Strandafgang Paulus Loot 9)

Partner JAN© geeft tot slot de extra mogelijkheid om na het ontbijt op maandag 6 augustus kosteloos een workshop over een voor u relevant onderwerp te volgen. Deze workshops duurt een halfuur en brengt u kort maar verdiepend de belangrijkste need to knows. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u van deze optie gebruik wilt maken en welk onderwerp hierbij uw voorkeur heeft.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere bijeenkomsten in de bijlage of op onze website. U schrijft zich in via www.topsportkennemerland.nl, de kosten bedragen €12,50 pp. Bent u lid van MKB-Haarlem? Dan betaald u slecht € 5,- om bij dit geweldige olympische event aanwezig te zijn. Het staat u vrij deze uitnodiging door te sturen binnen uw eigen zakelijk netwerk / club sponsoren, wij verwelkomen graag zoveel mogelijk deelnemers!

Klik hier om u aan te melden (en vergeet niet bij Branche te vermelden dat u lid bent van MKB-Haarlem) 

Graag tot dan!


 

Tijdens de Olympische Spelen wordt in Haarlem het ‘Holland Haarlem House’ georganiseerd. De ideale plek voor supporters om onze Haarlemse en Nederlandse topsporters te steunen. Het is van 28 juli t/m 12 augustus dagelijks geopend van 14.00 – 22.00 uur. Kijk op www.hollandhaarlemhouse.nl voor meer informatie.

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken