De gezelligste bedrijvenloop van Nederland!

 In Nieuws

Vrijdag 5 juli staat het centrum van Haarlem weer sportief op z’n kop, want dan vindt de 25e editie van de ZorgSpecialist Grachtenloop plaats! Ook dit jaar biedt SportSupport bedrijven, instellingen en organisaties de mogelijkheid om via een aantrekkelijk businesspakket deel te nemen aan de bedrijvenloop van de ZorgSpecialist Grachtenloop.

De bedrijvenloop is een populair onderdeel van de ZorgSpecialist Grachtenloop.
Schrijf jouw team ook in en ga met je collega’s de sportieve strijd aan met maar liefst 100 andere bedrijventeams.

De beste teams van de bedrijvenloop ontvangen een sportief prijzenpakket, een trofee en natuurlijk de eeuwige roem. Een team kan uit collega’s bestaan, maar natuurlijk mogen ook familie/vrienden/kennissen/zakenrelaties het team versterken.

Naast de hapjes en drankjes die klaar staan, is onze fotograaf aanwezig om jullie team(s) te fotograferen. Maar er is meer; we beschikken over professionele masseurs die het gehele evenement voor je klaar staan, bieden gereserveerde startplaatsen aan de kop van het startveld, een 361º runningshirt voor elke deelnemer, plaatsing van bedrijfslogo op onze website etc.

Businesslocatie
Ook dit jaar is de Philharmonie de businesslocatie. Deze prachtige locatie ligt direct aan het parcours, zodat jij je teamgenoten kunt aanmoedigen en volop kunt genieten van het evenement.

Voor de start heb je de mogelijkheid om onder het genot van een lekkere kop koffie of thee,  voor te bereiden op de ZorgSpecialist Grachtenloop.

Schrijf jouw team ook in voor de gezelligste bedrijvenloop van Nederland!

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken

participatieprijs-werkgevers-2018-181004-web057-inbloeifotografie-3-002