De Fablo Tennishal brengt bedrijven bij elkaar!

 In Nieuws

De Fablo Tennishal bestaat dit jaar 36 jaar en is daarmee een van de oudste tennishallen van Haarlem en omstreken. Gelegen in het Ramplaankwartier in Haarlem-West, beschikt deze tennishal tijdens het winterseizoen (1 oktober tot 1 april) over 11 tennisbanen voorzien van tapijt alsmede ruime kleedkamers met modern sanitair en een sfeervolle horecagelegenheid.
De tennishal is goed bereikbaar en er is voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren. Regen, wind of vorst, geen probleem, want in de Fablo Tennishal kan altijd gespeeld worden!

Vanaf eind oktober wordt weer de Bedrijventennis-competitie gespeeld.
Deze competitie kent dit jaar een nieuwe opzet; er wordt niet meer gespeeld in de maand april maar gedurende het hele wintertennisseizoen tussen oktober en april op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur. De finale-avond staat gepland voor 24 maart 2018.

Hiermee biedt Fablo Tennishal een platform voor bedrijven en zzp’ers in de regio Haarlem om relaties te ontmoeten in een ontspannen sfeer, nieuwe contacten te leggen en sportief bezig te zijn. Meedoen kan al met een team van twee personen!

Naast de ‘losse’ baanhuur en/of een wekelijkse baan op een ‘vast’ tijdstip bestaat er ook de mogelijkheid tot het nemen van tennisles van een gediplomeerde tennisleraar. Tijdens het winterseizoen worden veel activiteiten georganiseerd; zaterdagavondtoernooien, ouder/ kind toernooien en het bekende Kersttoernooi. Een eigen toernooi organiseren met familie, vrienden of collega’s kan natuurlijk ook. Daarnaast is op zondag wekelijks de tossclub actief.

In de zomermaanden wordt de Fablo Tennishal gebruikt door Thoolen
Int. BV; een bloembollengroothandel en leverancier van bloembollen-geschenken. Naast bollenbedrijf en tennishal wordt sinds september 2015 voor 200 huishoudens, op initiatief van Cooperatie DE Ramplaan, duur-zame energie opgewekt d.m.v. ruim 1300 zonnepanelen die geinstalleerd zijn op het dak van de tennishal. De Fablo Tennishal is daarmee de meest groene tennishal van Nederland!

Voor meer informatie; www.fablotennishal.nl

Adres:
Fablo Tennishal
Marcelisvaartpad 11 (Ramplaankwartier)
2015 CS Haarlem
Tel.Nr.: 023-5100525
info@fablotennishal.nl

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken