Beursvloer Haarlem 2019

 In Nieuws
beursvloer-haarlem-2019

Op donderdag 6 juni heeft alweer de 15de editie van Beursvloer Haarlem plaats gevonden. In de prachtige locatie de Philharmonie aan de Lange Begijnestraat 11 in Haarlem sloeg burgemeester Jos Wienen de beursgong, waarna het “handelen” kon beginnen.

De beursvloer is dé ontmoetingsplaats en het netwerk waar bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding komen. Het concept is even simpel als doeltreffend: maatschappelijke organisaties hebben behoefte aan kennis, klussen, materialen en/of helpende handen terwijl bedrijven dit vaak in huis hebben. Bedrijven hebben behoefte aan een juiste match die past binnen hun netwerk en bij hun maatschappelijke imago. Beide partijen komen samen op de Beursvloer en zodra de gong heeft geklonken brengen hoekmannen verschillende partijen bij elkaar, matches worden gemaakt en door de notaris bekrachtigd. Het draait om vraag en aanbod met gesloten beurzen. Dieuwertje Blok en Dolly Bellefleur waren wederom de spreekstalmeesters.

Het MKB-Haarlem was speciaal voor deze gelegenheid uitgenodigd. Vice voorzitter van MKB-Haarlem, Arnoud Doornbos, heeft Beursvloer Haarlem met grootte interesse bezocht. Tijdens het bezoek is ook uitgebreid gesproken met Marijke Aukema, Directeur Bedrijf & Samenleving Haarlem. Bedrijf en Samenleving heeft zich de afgelopen 10 jaren ontwikkeld tot een netwerkorganisatie en makelaar op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Bedrijf & Samenleving verbindt bedrijven en de samenleving door middel van projecten met een maatschappelijke meerwaarde.

Binnenkort gaat Arnoud op uitnodiging van Marijke op bezoek bij Bedrijf & Samenleving Haarlem voor een nadere kennismaking. Om de onderlinge relatie tussen beide netwerkorganisaties te onderstrepen hebben Marijke en Arnoud een match gemaakt welke is ondertekend onder toeziend oog van de aanwezige notaris van Beursvloer Haarlem

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken