Wooninformatiemarkt ‘Thuis in de toekomst’

 In
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/10/2016
13:00 - 17:00

Locatie
Van der Valk

Categorieën Geen Categorieën


Op vrijdag 14 oktober aanstaande, van 13.00 tot 17.00 uur, vindt in het Van der Valk Hotel Haarlem (Toekanweg 2) de wooninformatiemarkt plaats. Hier kunnen senioren, mantelzorgers en mensen die al ervaren dat zij wat meer afhankelijk worden, informatie vinden over wonen, verhuizen, woningaanpassingen, financiering, zorg, hulp en ondersteuning in de buurt.

Op de markt staan circa 40 kramen waar uiteenlopende organisaties en bedrijven informatie geven. Bezoekers kunnen eenvoudig vinden wat ze zoeken in de ‘woonstraat’, de ‘zorgstraat’ en de ‘winkelstraat’. Zij kunnen in de ‘huiskamers’ in gesprek gaan met medewerkers van de Loketten en de Sociaal Wijkteams. De gemeente Haarlem laat tijdens de wooninformatiemarkt op een speelse, interactieve wijze de behoeften van senioren onderzoeken. Verder zijn er diverse, leerzame workshops.

De markt wordt om 13.30 uur officieel geopend door wethouder Jur Botter, portefeuillehouder Welzijn-Wmo, Gezondheidszorg, Vastgoed en Cultuur.

De wooninformatiemarkt is een initiatief van Elan Wonen, Pre Wonen, Ymere en Kontext, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Samen met de gemeente Haarlem, gemeente Heemstede, welzijnsorganisaties, zorgaanbieders, Loketten en Sociaal Wijkteams wordt deze middag georganiseerd. Ook het MKB doet mee met ondernemers uit de regio.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken