Uitnodiging St. WAve: Gezond aan het Werk

 In
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - -
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


We zijn te gast bij:

Edilion)(sedra B.V.:

Nijverheidsweg 23

2031 CN Haarlem

alwaar wij u meenemen naar het onderwerp “Gezond aan het werk”

Betty Schouten directeur van Beyond Stress deelt haar kennis en ervaring met de korte workshop “Gezond aan het werk” en geeft u de mogelijkheid deze informatie in uw organisatie toe te passen.

 

Deze workshop is gebaseerd op de onderstaande gedachte. En past ook in het gedachtengoed van WAVE. Het behoud van werkvermogen en het delen van kennis omtrent dit onderwerp.

 

Vitaliteit in uw bedrijf; vitale en energieke medewerkers.

Als iemand vitaal is betekent dit dat men gemotiveerd en energiek is, waardoor men gezond en productief aan het werk kan zijn en het plezier in het werk houdt, ofwel duurzaam inzetbaar is

 

Duurzame inzetbaarheid kunnen we weer splitsen in vitaliteit, werkvermogen en employability.Vitaliteit staat voor energiek, veerkrachtig, fit, onvermoeibaar door kunnen werken en met een groot doorzettingsvermogen.

 

Werkvermogen is de mate waarin men fysiek, psychisch en sociaal in staat is om te werken. Employability is het vermogen om nu en in de toekomst verschillende werkzaamheden en functies adequaat te blijven vervullen, zowel in het eigen bedrijf als in een ander bedrijf of sector

 

Essentieel dus om te zorgen dat uw medewerkers (op ieder niveau!) in dit plaatje passen!

Voor dit unieke bedrijfsbezoek bij Edilion)(sedra is beperkt plaats. Wie het eerst komt….. meldt u zich dus snel aan zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

We vernemen graag per omgaande of u interesse heeft in deelname aan deze HR Kennisbijeenkomst via info@WAvEHaarlem.nl of Lieke Kluwen 06-22606500.

Met vriendelijke groet,

  

Lieke Kluwen / 06-22606500
Arbeidsmobiliteitsmanager      

 

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken