JUBILEUM editie: 10 jaar Haarlem Duurzaam

 In MKB Netwerkevenement
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2017
12:00 - 19:00

Locatie
Grote Markt

Categorieën


Zondag 1 oktober 2017 vindt de tiende editie van de markt Haarlem Duurzaam plaats.

Heeft u een bedrijf met duurzame en biologische producten en diensten, met schone energiepresentaties of een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid? Bent u een politieke partij, een recycling initiatief, bewonersinitiatief of een ander initiatief wat duurzaamheid bevordert voor Haarlemmers? Meld u zich dan aan als deelnemer van de markt Haarlem Duurzaam.

De jubileumeditie wordt groter dan de voorgaande edities. Naast diverse onderdelen zoals duurzame initiatieven en producten, biologische producten, elektrische producten als fietsen, auto’s en toepassingen van zonne-energie is er ook een kinderhoek met activiteiten, entertainment met dansdemonstraties, muziek, workshops en demonstraties.

Inschrijving

Schrijf u nu in om uw plek zeker te stellen! Inschrijven kan via de website www.b-o-b.nl.
Het deelnemersbedrag is € 75,00 excl. btw per deelnemer. U ontvangt hiervoor een kraam van vier meter breed. Voor ideële instellingen en bijzondere stichtingen is er in overleg een gereduceerd tarief mogelijk.

Na ontvangst van uw aanvraag en onze honorering sturen wij u direct een factuur. Na betaling ontvangt u een bevestiging zodat u zeker bent van uw deelname. Tevens ontvangt u een poster in pdf, die u kunt printen of doorsturen naar al uw contacten.

Ook als u een workshops wilt houden of demonstraties wilt verzorgen, dan horen we dat graag: stuur uw informatie samen met deelnameprijs en tijden van uw workshop(s) naar info@b-o-b.nl.

Promotie
In de hele stad komen in de abri’s posters te hangen ter promotie van de markt Haarlem Duurzaam.

De markt wordt ondersteund door een ‘special’ in het Haarlems Nieuwsblad met vanaf half augustus wekelijks de rubriek Haarlem Duurzaam. Als u opgenomen wilt worden in deze editie, dan ontvangen wij graag een foto en korte tekst over uw deelname aan de markt. Ook interessante informatie over duurzame producten of diensten kunnen hierin opgenomen worden.

Tevens kunt als deelnemer aan de markt in deze special ook voor een laag tarief een advertentie plaatsen om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Al deze informatie ontvangen wij graag via info@b-o-b.nl.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken