Bedrijfsbezoek Rodi Media

 In
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/05/2016
10:30 - 13:00

Locatie
Rodi Media

Categorieën Geen Categorieën


Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen bij volgens velen de mooiste en beste drukkerij van ons land. Professionaliteit, drukkwaliteit en betrokkenheid zijn de Rodi Media kernwaarden om print centraal te kunnen blijven stellen.

Na een gedurfde investering en een turbulente periode van twee jaar opbouwend aan de weg timmeren heeft een unieke samensmelting plaatsgevonden van twee waterloze Cortina’s; de drukpers uit Broek op Langedijk verhuisde naar Diemen om daar een harmonieuze twee-eenheid te vormen met de daar al aanwezige drukpers. Met het voor iedereen toegankelijke kijkje achter de Rodi Media schermen hopen wij op ‘Wauw’-kreten. Voorheen kwamen relaties van ‘all over the world’ naar Diemen. Er waren gasten uit Japan, Finland, Duitsland en ook vanuit ons land was er veel interesse voor de onbegrensde, innovatieve en revolutionaire drukactiviteiten en -mogelijkheden in Diemen.

Indien u geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze drukkerij dan kunt u zich aanmelden. Maximaal 10/ 12 personen. (MKB-leden hebben voorrang bij het aanmelden)

Programma:
Aanvang: 10.30 koffie
Presentatie: 11.00 uur
Bezoek drukpers: 11.30 uur
Lunch: 12.15 (broodje /koffie/ fris/ melk)
Einde: plus minus 13.00 uur
Ondertekening samenwerking Rodi Media met MKB-Haarlem: 13.00 uur.

Klik hier om u aan te melden

Recente berichten

Laat een reactie achter

Start met typen en druk op enter om te zoeken