Nieuwe MKB Partner: Barter your Business

 In Nieuws

Aanvullend betaalmiddel voor het MKB

In de jaren 30, in Zwitserland kwam een ondernemer op het geniale idee om van geld weer een ruilmiddel te maken. “Uit behoefte een aanvullend betaalmiddel op de Frank in omloop brengen.” Dat betaalmiddel is weer te spenderen binnen een groep van bedrijven die lid is diezelfde groep. Vandaag de dag zijn er 70.000 bedrijven aangesloten. (WIRbank)

In een laag- en hoogconjunctuur toch omzet maken, daar draait het bij Barter Your Business om. Deelnemende bedrijven doen onderling aantoonbaar meer zaken, omdat ze gebonden zijn door de Barter Euro. De waarde is gelijk aan de euro en er wordt keurig belasting over betaald. Geld is een ruilmiddel dat wordt gebruikt om te investeren en uit te geven, het kan zijn aan boodschappen maar ook aan bijvoorbeeld een nieuwe webshop, advocaat, huur van kantoor, belastingadvies of zelfs vlieg- of golfles. De kracht van Barter Your Business is de diversiteit aan plaatsen waar de Barter Euro kan worden uitgegeven.

Direct voordeel voor leden van MKB-Haarlem
Leden van MKB Haarlem kunnen zich na toelating nu het eerste jaar aansluiten voor slechts € 60,- euro in plaats van € 240,-. Ook aanmelden? www.barteryourbusiness.nl
 

Recente berichten

Start met typen en druk op enter om te zoeken